Certificaten

AEO (Authorized Economic Operator)

Doordat wij AEO gecertificeerd zijn, profiteren onze klanten van minder fysieke- en administratieve douanecontroles. Tevens krijgen wij vanwege onze AEO-status voorrang bij douanecontroles, waardoor het proces versneld. Goederen en documenten worden ook minder vaak aan dergelijke inspecties onderworpen. De AEO status is geldig in de gehele EU: u profiteert dus ook van deze voordelen in andere EU-landen.

AEO | Best Global Logistics

ISO 9001:2015

Het ISO 9001 certificaat staat voor diverse internationale eisen die worden gesteld op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit certificaat draagt bij aan onder andere een transparante bedrijfsvoering.

ISO 14001:2015

Het ISO 14001 certificaat toont aan dat wij als organisatie inzicht hebben in, en continu streven naar het verbeteren van milieuprestaties. Er worden diverse eisen gesteld aan het milieumanagementsysteem.

Lidmaatschappen

FENEX | Best Global Logistics

FENEX

Op al onze werkzaamheden en overeenkomsten zijn de Nederlandse expeditievoorwaarden toepasselijk, opgesteld door de FENEX (Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek), laatste versie.

Deze brancheorganisatie komt op voor de belangen van Nederlandse expediteurs. Tevens voorziet FENEX haar leden van informatievoorzieningen ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Met ons lidmaatschap van FENEX blijven we goed op de hoogte van de laatste actualiteiten binnen de branche.

IATA (International Air Transport Association)

IATA is een wereldwijde handelsorganisatie van luchtvaartmaatschappijen. Als IATA lid zijn wij in staat om de luchtvrachtzendingen van onze klanten direct bij de luchtvaartmaatschappijen te boeken.

IATA | Best Global Logistics
ACN | Best Global Logistics

ACN (Air Cargo Netherlands)

Brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. Diverse partijen in de luchtvrachtketen zijn lid van de ACN, zoals luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, luchtvrachtexpediteurs, aircargo truckers, verzekeraars, banken etc. Door middel van ons lidmaatschap leveren wij een belangrijke bijdrage aan de performance van de Nederlandse Luchtvrachtsector en de projecten die ACN uitvoert.

Wilt u meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug…

2-logo-2 | Best Global Logistics
IATA | Best Global Logistics
Iso1
FENEX-white-titel-3