Luchtvracht

Voor luchtvrachtzendingen heeft u een partner nodig die 24/7 bereikbaar is en u regelmatig informeert over de status van de zending. U kiest immers voor deze optie als u de zending binnen een korte tijd op de plaats van bestemming wilt hebben zonder deze zelf in de gaten te moeten houden. Door onze ervaring, kennis over de luchtvrachtmarkt en internationaal agentennetwerk zijn wij in staat om uw luchtvrachtzendingen van en naar elk land ter wereld te verzorgen.

Onze jarenlange, nauwe samenwerking met luchtvaartmaatschappijen heeft geresulteerd in scherpe inkoopprijzen. Vanwege onze goede contacten bij diverse luchtvaartmaatschappijen zijn wij in staat om de beste oplossing te vinden voor uw zendingen.

Afhankelijk van uw wensen bieden wij een luchtvrachtoplossing op maat aan. De keuze van welke luchtvaartmaatschappij wij aanbieden hangt af van uw specifieke wensen, zoals o.a. transit tijd en budget. Tevens voorzien wij u van advies en denken met u mee om uw luchtvrachtzending zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Door u diverse opties per zending aan te bieden heeft u zelf de mogelijkheid om een keuze te maken.

Luchtvrachtmogelijkheden:

  • Luchthaven tot luchthaven
  • Luchthaven tot deur
  • Deur tot luchthaven
  • Deur tot deur

Luchtvrachtdocumentatie:

Wij kunnen de benodigde documentatie verzorgen voor uw import-, export- en crosstradezendingen, indien gewenst. Onze deskundige medewerkers helpen u hier graag bij. Als aanvullende service op onze luchtvrachtoplossingen kunnen wij ook zorgdragen voor de verzekering en verpakking van uw zending. Uiteraard is dit ook mogelijk voor gevaarlijke goederen, inclusief het opmaken van de juiste documentatie, het ompakken en labelen.

2-logo-2 | Best Global Logistics
IATA | Best Global Logistics
Iso1
FENEX-white-titel-3