Opslag

Met onze moderne kantoren en magazijnen in Lijnden en Rotterdam hebben wij een omgeving gecreëerd die voldoet aan de hoogste eisen. De magazijnen gebruiken we beide zowel als vrije zone als douanegebied.

Bovendien zijn beide magazijnen uitgerust met de nieuwste technologie. Tevens staat veiligheid hoog in het vaandel, welke wordt bewerkstelligd via camerabewaking, alarm en 24-uurs bewaking.

Opslag op maat:

Wij begrijpen dat uw keuze voor opslag afhangt van verschillende factoren, zoals flexibele opslag oplossingen en tijdelijke overflows. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een oplossing op maat aanbieden.

Opslag douaneloods

Indien u bepaalde goederen niet direct wilt invoeren, omdat deze uiteindelijk doorgevoerd zullen worden naar het buitenland, kunnen wij deze opslaan in onze douaneloods. U hoeft hierdoor geen invoerrechten en BTW te betalen, dit is pas verplicht op het moment dat de goederen definitief worden ingevoerd.

E-commerce

Heeft u een webshop? Ook hiervoor bieden wij een totaaloplossing. Wij ontvangen uw goederen vanuit de hele wereld. Door middel van onze nauwe samenwerking met diverse vervoerders kunnen wij uw pakketten verzenden op elk gewenst moment. Middels ons warehouse managementsysteem houden wij uw voorraad bij. Ook op het gebied van verpakken kunnen wij u helpen.

2-logo-2 | Best Global Logistics
IATA | Best Global Logistics
Iso1
FENEX-white-titel-3