.

 
 
 
1
1

Werken bij Best Global Logistics

We zijn een dynamisch, ambitieus en innovatief bedrijf dat vanwege onze groei regelmatig op zoek is naar nieuwe, enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken.

Als onafhankelijk logistiek dienstverlener zijn we een vooraanstaande spelerbinnen de sector. Ons team is kenmerkend. Van jong tot oud, met verschillende culturele achtergronden. En hoewel we rijk zijn aan interne diversiteit hebben we één ding met elkaar gemeen; samen ontzorgen we onze klanten door middel van een flexibele en kwalitatieve logistieke totaaloplossing.

We stellen de ontwikkeling van onze medewerkers centraal en bieden je de kans om te groeien. Van een korte cursus tot een volledige opleiding, binnen Best Global Logistics geven we jou de benodigde handvatten.

We werken op basis van gelijkwaardigheid en hanteren korte lijnen. Niet voor niets luidt onze pay-off: ‘What is said will be done’. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We werken hard maar dan wel in een informele sfeer.

We staan stil bij onze mijlpalen en geloven enorm in het vieren van succes.
Niet voor niets organiseren we op zeer regelmatige basis bedruifsuitjes voor onze medewerkers en onvergetelijkebedrijfsfeesten voor onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Kortom; groeien doe je wat ons betreft samen!

Bundel jij je krachten met ons? Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie en laat ons weten waarom wij elkaar kunnen versterken!

Alle sollicitaties ontvangen we graag op: pz@bestgloballogistics.nl

Onze vacatures

Luchtvracht Expediteur (Rotterdam)

Wil jij werken in een dynamisch en onafhankelijk bedrijf dat een belangrijke speler is op het gebied van luchtvracht? Heb je de kennis en kunde om opgeleid te worden tot volwaardige luchtvracht expediteur die belangrijke accounts van ons gaat behandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een divers takenpakket waarin je te maken krijgt met alle facetten van de luchtvracht, hoofdzakelijk export.

Meer weten over de functie van Luchtvracht Expediteur?

Download hier de vacature voor Luchtvracht Expediteur

Loodsmedewerker (Amsterdam)

Kun jij snel schakelen en wil je werken in een dynamische omgeving met informele sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een Loods Medewerker die kan knallen en zendingen van A tot Z wil behandelen.

Meer weten over de functie van Loodsmedewerker?

Download hier de vacature voor Loods Medewerker

Staat de geschikte vacature er voor jou niet tussen?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een open sollicitatie en/of je curriculum vitae naar ons op. Zodra we een functie hebben die aansluit op jouw profiel, ben je de eerste met wie we contact opnemen.