.

Over ons

Best Global Logistics B.V. is een onafhankelijke Nederlandse logistieke dienstverlener met vestigingen in Lijnden (Amsterdam Schiphol) en Rotterdam. Onze servicegerichtheid, jarenlange ervaring binnen de logistieke branche en ons ijzersterke internationale agentennetwerk stellen ons in staat om onze klanten te dienen op wereldwijde schaal.

Onze slogan ‘What is said, will be done’ is dan ook zeer bewust gekozen. Wij communiceren eerlijk en duidelijk met onze klanten en komen onze beloftes te allen tijde na. Daarnaast voorzien wij onze klanten van advies en denken wij mee bij het vinden van de meest efficiënte oplossing.

De inzet, betrokkenheid en flexibiliteit van zowel directie, management als de operationele medewerkers vormen het succes van ons bedrijf. In combinatie met onze IT-infrastructuur, de sterke band met onze leveranciers en de investeringen in hoogopgeleide medewerkers zijn wij in staat om onze klanten een breed scala aan logistieke diensten te bieden. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar.

All day - Best Global Logistics

24/7 beschikbaar

Administrator - Best Global Logistics

Persoonlijke service

Medal - Best Global Logistics

Expertise

Fastforward | Best Global Logistics

Flexibel

Missie & visie

Onze missie is om onze klanten totale oplossingen te bieden tegen scherpe prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit en kwaliteit. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om ons aan te kunnen passen aan onze omgeving en tevens makkelijker in te kunnen spelen op de vraag van de klant.

Onze visie is niet om de grootste te zijn, maar de beste binnen de sector. Wij streven naar continu innovatie en wij houden rekening met onze omgeving en de sociale gemeenschap. Voorts behandelen wij onze klanten, agenten en leveranciers op de manier waarop wij zelf behandeld willen worden. Service en communicatie zijn onze prioriteit. Hoge efficiëntie resulteert uiteindelijk in lagere kosten.

Algemene informatie

 

Hoofdkantoor Lijnden (Schiphol)
Kantoren Lijnden en Rotterdam
Werknemers 50+
Warehouse oppervlakte Lijnden 2500m², Rotterdam 5000m²
Certificaten AEO, ISO 14001:2004, ISO 9001:2008
Lidmaatschapen FENEX, IATA, ACN

Wilt u meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug…

2-logo-2 | Best Global Logistics
IATA | Best Global Logistics
Iso1
FENEX-white-titel-3