Industrieën

Om u de beste logistieke oplossingen te kunnen bieden, moeten we uw branche kennen. Daarom hebben we de dagelijkse uitdagingen, obstakels en unieke logistieke processen van elke branche die we tegenkomen bestudeerd. Onze expertise en uitgebreide ondersteuning helpen om uw bedrijf te laten floreren.

De verschillende industrieën waarin BGL is gespecialiseerd

Marine logistics

Scheepsonderdelen, booreilanden en andere maritieme projecten, wij zorgen ervoor dat u alle benodigde onderdelen en apparatuur op tijd en op de bestemming van uw keuze ontvangt.

Energy

De olie- en gasindustrie, evenals de duurzame energie-industrie, zijn snel aan het veranderen. Vertrouw op BGL om uw projecten zorgvuldig en efficiënt te beheren.

Pharma and Healthcare

Producten uit deze branche zijn vaak tijdgevoelig en vereisen een nauwkeurige behandeling. Onze kennis en ervaring maken ons tot een waardevolle partner voor deze industrie.

Emergency and Relief

Noodsituaties vereisen een op maat gemaakte end-to-end supply chain-oplossing. Voortdurende toegang tot voorraden is van vitaal belang. BGL is klaar om aan de vraag te voldoen.

Consumer and Retail

De retailsector is een dynamische markt en vraagt om een competitieve houding. BGL helpt uw bedrijf zich te onderscheiden en haar groeipotentieel te bereiken.

Aerospace

De luchtvaart is een zeer specifieke industrie die vraagt om innovatieve end-to-end oplossingen. De kennis en expertise van BGL maakt het verschil.

Automotive

De automobielindustrie is dynamisch, innovatief en versnelt op volle snelheid. BGL zorgt ervoor dat u het tempo kunt bijhouden door geoptimaliseerde logistieke oplossingen aan te bieden.

Wij opereren wereldwijd

Met kantoren en magazijnen in alle hoeken van de wereld werken onze hoogopgeleide en toegewijde operationele experts samen met ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven.

Benieuwd welke diensten we voor uw industrie kunnen bieden?