machinery | Best Global Logistics

Ship spares

Voor het vervoer van diverse onderdelen is het van groot belang om een snelle en flexibele vervoersoplossing te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van allerlei onderdelen over de hele wereld. Ons vakkundige personeel is 24/7 bereikbaar waardoor wij op elk moment van de dag uw (spoed)zending naar iedere gewenste bestemming kunnen vervoeren. Volg gemakkelijk uw producten online via ons Order Monitoring Systeem (OMS). Zo heeft u altijd overzicht op de lopende zendingen en de status ervan.

cosntructie platform voor olie en gas productie | Best Global Logistics

Oil & Gas

De olie & gas industrie is een uitdagende sector. De handelsprijzen fluctueren sterk, de vraag naar energie blijft stijgen en bedrijven in deze sector proberen installaties optimaal in te zetten. De zendingen en projecten zijn meestal complex van aard en vereisen specifieke expertise. Wij bieden complete oplossingen voor al uw complexe zendingen. Wij gaan uitdagingen altijd aan en verzorgen uw logistieke traject zeer zorgvuldig. Vanwege onze deskundigheid in deze sector en onze betrouwbare agentennetwerk bieden wij voor elke logistieke probleemstelling een oplossing op maat.

test tubes | Best Global Logistics

Healthcare

Pharma- en Healthcare-zendingen zijn tijdgevoelig en vergen accurate afhandeling. Dit laat geen ruimte over voor fouten. De wet- en regelgeving omtrent farmaceutische goederen zijn verschillend per land en onderhevig aan veranderingen. Onze deskundige medewerkers beschikken over de kennis en houden deze veranderingen bij. Als betrouwbare partner in de Pharma & Healthcare industrie bieden wij u de hoogste kwaliteit en begeleiden wij u zo efficiënt mogelijk door het logistiek proces. Onze specialisten voorzien u van advies en zorgen ervoor dat uw zendingen onder de beste condities worden vervoerd.

Pakketbezorger | Best Global Logistics

Emergency & Relief

Humanitaire crises, wereldwijde noodsituaties en langdurige internationale projecten vergen verschillende transportmogelijkheden op maat. Wij begrijpen dat tijdig beschikken over noodmiddelen van levensbelang is waardoor wij intern hoge eisen stellen aan de behandeling van dergelijke zendingen. Wij bieden ook opslag aan voor diverse, medische hulpmiddelen zodat deze direct getransporteerd kunnen worden op het moment dat er vraag naar is. Daarnaast kunnen wij u helpen om de zendingen gereed te maken voor transport, zoals o.a. het verpakken met droogijs.

closeup kledinghangers | Best Global Logistics

Fashion

De modebranche verandert razendsnel. Doorlooptijd, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn dus cruciaal. Het belang van het tijdig leveren van collecties is nu belangrijker dan ooit, de eindklant wordt namelijk steeds veeleisender op dit gebied. Wij kunnen uw logistieke proces uit handen nemen en ervoor zorgen dat uw collecties van fabriek tot aan deur geleverd worden.

Fashion transport

Voor diverse klanten in de modesector verzorgen wij zeer regelmatig zendingen vanuit o.a. het Verre Oosten. Daarom hebben wij inzicht in de wensen, behoeften en verwachtingen van de modebranche. Wij helpen u om een efficiënt proces op te zetten, kosten te besparen door de juiste vervoersmethode te kiezen en uw douanezaken te optimaliseren.

olie en gas raffinaderij | Best Global Logistics

Industrial

De industriële sector vergt een zeer specifieke deskundigheid en een wereldwijd bereik. De behoefte aan gepersonaliseerde industriële producten en snelle respons vanuit de markt vereist een betrouwbare logistieke partner. Wij helpen u aan de specifieke vragen van uw klanten te voldoen, wat uiteindelijk bijdraagt aan uw concurrentievoordeel. Door onze proactieve en flexibele houding schakelen wij zeer snel waardoor uw klanten snel geïnformeerd kunnen worden. Ook uw tijdgevoelige onderdelen verzorgen wij graag voor u. U kunt al uw producten online volgen via ons Order Monitoring Systeem (OMS) waardoor u altijd overzicht heeft op de lopende zendingen en de status ervan.

Vliegtuigmotor onderhoud | Best global logistics

Aerospace

Het vervoer van onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart moet aan diverse eisen voldoen die worden gesteld door de luchtvaartmaatschappijen. Bovendien is het belangrijk een logistieke dienstverlener te kiezen die 24/7 bereikbaar is voor al uw AOG-operaties. Wij bieden oplossingen op maat voor alle logistieke uitdagingen, waarbij wij rekening houden met kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en goede bereikbaarheid. Tevens bieden wij out-of-the box oplossingen en kiezen wij niet meteen voor het meest voor de hand liggende. Wij denken net een stap verder om u een kwalitatieve alsmede een kosteneffectieve oplossing aan te bieden.

auto in productie | Best Global Logistics

Automotive

De intensieve concurrentie en de druk op de marges zijn slechts enkele voorbeelden van de uitdagingen waarmee bedrijven in deze sector hedendaags mee te maken hebben. Het opzetten van een efficiënt proces met een duurzame partner is essentieel. Wij helpen u om uw logistiek te optimaliseren en kosten te besparen. Wij denken met u mee om de beste vervoersmethode te kiezen welke voldoet aan uw eisen. Door het logistieke proces uit handen te nemen en daar waar mogelijk kosten te reduceren kunnen wij beslissende concurrentievoordelen voor u creëren.

Wilt u meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug…

2-logo-2 | Best Global Logistics
IATA | Best Global Logistics
4-logo-2 | Best Global Logistics
FENEX-white-titel-3