Marine logistics

In deze industrie is het in beweging houden van uw schepen van cruciaal belang. BGL biedt een geoptimaliseerd plan aan om ervoor te zorgen dat u de beste transport- en behandelingsoplossingen krijgt voor uw scheepsonderdelen van en naar elke haven ter wereld.

Uw unieke industrie

Schepen in beweging houden


Tijdkritische zendingen van toeleveranciers, scheepsbevoorraders en schepen voor de maritieme industrie vereisen een snelle en flexibele mate van logistieke precisie. Wij houden uw schepen in beweging. Scheepsonderdelen, booreilanden en andere maritieme projecten staan allemaal op ons servicemenu. Wij maken gebruik van ons wereldwijde netwerk om ervoor te zorgen dat u alle benodigde onderdelen en apparatuur op tijd en op de plaats van bestemming van uw keuze ontvangt. Wij zorgen voor een geoptimaliseerd plan dat elk logistiek aspect omvat. Of het nu gaat om port-to-port of deur-tot-deur, wij verzamelen, transporteren en leveren uw zendingen op elke gewenste manier.


Wereldwijde dekking waarop u kunt vertrouwen

In de scheepvaartindustrie is ’tijd’ een van de belangrijkste aspecten voor logistieke planning. Door onze decennialange ervaring zijn we slimmer en sneller gaan werken. Onze sterke relaties met agenten over de hele wereld zorgen voor betrouwbare leveringsstandaarden en concurrerende tarieven. Dankzij onze strategisch gelegen magazijnen en hubs kunnen we altijd zorgen voor consolidatie van de zending en levering van deur tot deur in elke haven ter wereld. Met behulp van ons Order Monitoring Systeem (OMS) kunt u uw zendingen eenvoudig online volgen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Ons aanbod aan u

Professionele ondersteuning en betrouwbare levering

  • Project logistics
  • Oplossingen voor scheepsreserveonderdelen
  • Levering aan boord
  • Behandeling van gevaarlijke goederen
  • Efficiënte douaneafhandeling voor scheepsonderdelen in transit
  • Transportverzekering
  • 24/7 monitoring en rapportages over uw zendingen via ons Order Management Systeem (OMS)


Of u nu een dringende levering nodig heeft of de meest kostenefficiënte oplossing wil, wij vinden altijd de beste manier om uw deadlines te halen. Ons toegewijde operatieteam en onze accountmanagers zijn beschikbaar voor overleg en vormen de centrale controle voor scheepseigenaren, scheepsmanagement bedrijven en scheepsbouwers. Onze expertise op het gebied van Marine logistics is ongetwijfeld een aanvulling op uw bedrijfsactiviteiten.

Wat we doen

Bekijk onze korte introductie van alle diensten die BGL aanbiedt. Ongeacht de grootte; elke klant is even belangrijk. Wij zijn trots op alle klanten die we wereldwijd bedienen.
Video afspelen

Referenties waar we het meest trots op zijn

Wilt u weten welke andere diensten wij u kunnen bieden?

Wij opereren wereldwijd

Met kantoren en magazijnen in alle hoeken van de wereld werken onze hoogopgeleide en toegewijde operationele experts samen met ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven.