Pharma and Healthcare

De Pharma and Healthcare industrie kenmerkt zich door hun tijdkritische en sterk gereguleerde logistieke uitdagingen. Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn daarom essentieel. De end-to-end oplossingen van BGL zorgen ervoor dat uw producten veilig en op tijd worden verzonden.

Uw unieke industrie

Het distribueren van levensreddende producten

Farmaceutische en medische producten kunnen heel kritisch zijn of zelfs levens redden. Hun samenstelling vereist een nauwkeurige en zorgvuldige verwerking. Ook het transport is door vele wetgevingen geregeld en de levering is tijdgevoelig. De wettelijke eisen verschillen per land en zijn onderhevig aan wijzigingen. Onze ervaren medewerkers zijn bekwaam en ervaren in het managen van al deze uitdagingen en gaan flexibel om met eventuele veranderingen die zich tijdens het proces kunnen voordoen. Wij bieden specifiek op maat gemaakte oplossingen en helpen u zo efficiënt mogelijk door uw logistieke proces heen.


Oefening baart kunst

Farmaceutische en medische producten kunnen variëren van geneesmiddelen, apparatuur, technische hulpmiddelen, chemische vloeistoffen tot zelfs menselijke weefsels en lichaamsvloeistoffen. Het is begrijpelijk dat de distributie en opslag ervan veilig en in overeenstemming met alle relevante wetgeving moet worden behandeld. De regelgeving voor Good Distribution Practices (GDP) is internationaal geaccepteerd en garandeert de kwaliteit van de toeleveringsketen van farmaceutische producten. Elk medisch en farmaceutisch project van BGL voldoet aan de GDP-normen. Onze gekwalificeerde medewerkers controleren elke stap om ervoor te zorgen dat uw zending correct en integer wordt behandeld. Vertrouw op BGL als de beste logistieke dienstverlener voor uw branche.

Ons aanbod aan u

Deskundige behandeling van elk project

Door de aard van (sommige van) uw producten kan het nodig zijn om in de hele toeleveringsketen temperatuur gecontroleerde voorzieningen te treffen. BGL biedt verschillende specifieke transportmodaliteiten met verschillende temperaturen op basis van uw normen. Daarnaast bieden we ondersteuning voor gevaarlijke stoffen en farmaceutische producten met droogijs.

 • Volledig beheer van alle in- en uitgaande apotheek- en zorglogistiek
 • Speciale Project logistics (zoals zware ladingen en oversized apparatuur)
 • Temperatuur gecontroleerde diensten – Cold chain met inbegrip van distributie, opslag en doorvoer van zendingen
  • Temperatuur gecontroleerd (+15°C en +25°C)
  • Gekoelde temperatuur (+2°C en +8°C)
  • Bevroren temperatuur ( < -20°C)
 • GDP Gecertificeerde, vergunde en gereguleerde faciliteiten
 • Een toegewijd, gekwalificeerd en beschikbaar team van deskundigen
 • Volledige ondersteuning voor gevaarlijke stoffen (bijvoorbeeld droogijs transport)
 • Multimodaal vervoer (lucht-, zee- en weg/spoorvervoer)

Wat we doen

Bekijk onze korte introductie van alle diensten die BGL aanbiedt. Ongeacht de grootte; elke klant is even belangrijk. Wij zijn trots op alle klanten die we wereldwijd bedienen.
Video afspelen

Referenties waar we het meest trots op zijn

Wilt u weten welke andere diensten wij u kunnen bieden?

Wij opereren wereldwijd

Met kantoren en magazijnen in alle hoeken van de wereld werken onze hoogopgeleide en toegewijde operationele experts samen met ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven.