Energy

Energy is een belangrijke en kritische sector die snel verandert. Deze kritische rol betekent dat er geen ruimte is voor fouten of vertraging. BGL heeft de juiste ervaring en biedt de beste oplossingen voor deze uitdagende projecten.

Uw unieke industrie

De planeet van stroom voorzien

Aanbieders van olie, gas en groene energie zijn de belangrijkste spelers in de productie van stroom voor onze huizen, scholen en kantoren en de brandstofwinning voor diverse voertuigen. Door de extreem hoge eisen en de voortdurende innovaties zoals groene technologie, hernieuwbare energie en energieopwekking, is deze industrie dynamischer dan ooit. Dit vraagt om een logistieke dienstverlener die de complexiteit, de risico’s en de hoge eisen van de energie-industrie begrijpt.

Werken met integriteit

Een deel van de expertise van BGL bestaat uit het in kaart brengen van de vele risicofactoren voor mens, dier en milieu waarmee deze industrie te maken heeft. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (QHSE) zijn de pijlers waarop wij onze activiteiten baseren. QHSE betekent conformiteit en stabiliteit voor al onze activiteiten binnen de sector. Het motiveert onze mensen om voortdurend te zoeken naar manieren om de productiviteit van uw bedrijf te verbeteren en te verhogen.

Ons aanbod aan u

Flexibele en op maat gemaakte oplossingen

  • Volledig beheer van alle in- en uitgaande offshore-logistiek
  • Speciale project logistics (bijvoorbeeld zware ladingen en oversized apparatuur)
  • On- en offshore-leveringen
  • Logistieke coördinatie in geval van verhuizing van rig & base
  • Behandeling van gevaarlijke goederen
  • Cross-docking en consolidatie oplossingen
  • Multimodaal vervoer (lucht-, zee- en weg/spoorvervoer)


Wij optimaliseren en verbeteren uw efficiëntie met een slimme supply chain oplossing. Ons grootschalige netwerk van partners en leveranciers ondersteunt en verhoogt uw bedrijfsactiviteiten. Elk project in deze sector is uniek in zijn soort, daarom bieden wij op maat gemaakte en innovatieve oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Wat we doen

Bekijk onze korte introductie van alle diensten die BGL aanbiedt. Ongeacht de grootte; elke klant is even belangrijk. Wij zijn trots op alle klanten die we wereldwijd bedienen.
Video afspelen

Referenties waar we het meest trots op zijn

Wilt u weten welke andere diensten wij u kunnen bieden?

Wij opereren wereldwijd

Met kantoren en magazijnen in alle hoeken van de wereld werken onze hoogopgeleide en toegewijde operationele experts samen met ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven.