Luchtvracht

Wanneer transportduur en levertijd zo kort mogelijk moeten zijn, is luchtvracht de meest efficiënte keuze voor uw zending. Met behulp van ons internationale netwerk zorgen wij ervoor dat uw zending altijd op tijd aankomt.

Luchtvracht oplossingen

Op maat en betrouwbaar

Onze jarenlange nauwe samenwerking met diverse luchtvaartmaatschappijen heeft geresulteerd in een soepel proces voor elke zending per vliegtuig. Het stelt ons ook in staat om altijd een transportmiddel te bieden dat het beste past bij de eisen van uw zending, terwijl we onze diensten blijven aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften bieden wij luchtvracht oplossingen op maat. Of het nu gaat om een klein pakket of om het charteren van een heel vliegtuig, uw wensen staan bij ons voorop.


De meest efficiënte keuze

Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om snel te beslissen welke luchtvaartmaatschappij het beste bij u past. Bijvoorbeeld op basis van de transittijd of het budget. Daarnaast bieden wij u advies en helpen wij u om uw zendingen zo efficiënt mogelijk te verschepen. Door u bij elke zending verschillende opties aan te bieden, kunt u een goed geïnformeerde beslissing nemen over de manier waarop u uw goederen het liefst wilt verzenden.

Ons aanbod aan u

Luchtvracht diensten naar uw behoeften

BGL combineert verschillende diensten en oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

  • Prioriteits-, Express- en Standaardservice
  • Dagelijkse in- en uitgaande luchtvrachtconsolidatie
  • Gevaarlijke goederen
  • Charters en projecten
  • Deur-tot-deur leveringen
  • Onderdelen met spoed
  • Crosstrade


Indien nodig regelt BGL ook alle andere noodzakelijke documentatie voor de volledige duur van het transport. Van uw multimodale zendingen (lucht/zee/spoor), en cross-trade tot en met de inklaring.

Wat we doen

Bekijk onze korte introductie van alle diensten die BGL aanbiedt. Ongeacht de grootte; elke klant is even belangrijk. Wij zijn trots op alle klanten die we wereldwijd bedienen.
Video afspelen

Referenties waar we het meest trots op zijn

Project: Gas Modules

Wij zijn door twee van onze klanten, leverancier en afnemer, gezamenlijk aangewezen...

Wilt u weten in welke industrieën we gespecialiseerd zijn?