Project logistics

Sinds onze oprichting hebben we kennis, ervaring en partners verzameld in wereldwijde transport- en logistieke projecten. Tientallen jaren later zijn we in staat om deze troeven te combineren en snel te anticiperen op de behoeften van onze klanten.

Project oplossingen

Uw project logistics beheerd van A tot Z

BGL blinkt uit door haar vakkennis, jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van partners. We hebben ons ondergedompeld in de specifieke behoeften en uitdagingen van verschillende industrieën om onze klanten proactief tegemoet te komen. Met onze ondernemersgeest zien we de mogelijkheden, niet de grenzen. We maken elk project zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk. Onze expertise en integratieoplossingen verminderen de kans op mislukking, zorgen voor compliance, verhogen de betrouwbaarheid en verminderen uw administratieve lasten.


Altijd vooruitstrevend

Bij BGL hebben we een toegewijde business unit die net dat beetje extra doet om de juiste oplossingen voor uw project te bieden. BGL-professionals zijn bekwaam om uw project te beheren vanaf de planning tot aan de oplevering. Ze beoordelen altijd de risico’s, de tijd en de budgetten en communiceren op een transparante manier. Als klant kunt u erop vertrouwen dat BGL alle aspecten van het project afdekt en toch een concurrerende prijs kan aanbieden.

Ons aanbod aan u

Service die je gemoedsrust verzekert

Er worden verschillende diensten geleverd om de projecten van onze klanten te ondersteunen.

  • Bevrachting van vliegtuigen, stukgoedschepen, binnenvaartschepen, drijvende kranen en andere activa
  • Zwaar transport, routeplanning en oversized-zendingen boekingen
  • Scheepsbouwkundig en maritiem garantieonderzoek
  • Verhuur van materiaal, bemiddeling en inkoopondersteuning
  • Mobilisatie en demobilisatie van schepen en maritieme projecten
  • Projectplanning en advies
  • Diverse ondersteunende diensten om een volledig geïntegreerde oplossing voor onze klanten af te ronden

Wat we doen

Bekijk onze korte introductie van alle diensten die BGL aanbiedt. Ongeacht de grootte; elke klant is even belangrijk. Wij zijn trots op alle klanten die we wereldwijd bedienen.
Video afspelen

Referenties waar we het meest trots op zijn

Wilt u weten in welke industrieën we gespecialiseerd zijn?