Best Global Logistics gaat samenwerking aan met Air France KLM Martinair Cargo voor het Sustainable Aviation Fuel (SAF) programma

Best Global Logistics en Air France KLM Martinair Cargo gaan een samenwerking aan voor de lancering van de eerste koolstofarme luchtvrachtroute in de wereldwijde expeditie van scheepsonderdelen.

Best Global Logistics (BGL) heeft zich aangesloten bij het Sustainable Aviation Fuel (SAF) programma van Air France KLM Martinair Cargo (AFKLMP Cargo) voor onze maritieme zendingen als cruciaal onderdeel van ons Going Green strategie in 2021.


John Burgstra, co-CEO van de GTS group en Group Director van Best Global Logistics:
“We zijn erg verheugd om AFKLMP Cargo aan onze zijde te hebben als een toonaangevende partner die actief is in het bevorderen en exploiteren van de CO2-reductie in de luchtvrachtindustrie. Wij zijn bereid de verantwoordelijkheid op ons te nemen voor de toekomstige generatie luchtvracht; wij willen onze klanten en de hele sector in staat stellen duurzamere beslissingen te nemen.”

Wij richten ons actief op de vermindering van de CO2-uitstoot van de industrie. Als wereldwijd expediteur willen wij een voorbeeld zijn voor vele anderen in de sector; daarom hebben wij onlangs ons Going Green strategie geïntroduceerd. Het SAF-programma is een belangrijk onderdeel van de Going Green focus en stelt ons in staat om mensen en goederen door middel van duurzame logistiek met elkaar te verbinden.

Media contact
Cemre Hanli, General Sales Manager
Best Global Logistics
T: +31 20 410 88 17
M: +31 646 76 1326
cemre@bestgloballogistics.nl

Share: 

Want to know what other services we can offer for you?